A foglalás menete

1. Válaszd ki a kibérelni kívánt készüléket. Kattints a felhasználási tevékenység szerinti menüpontra, keresd meg a gépet és klikkelj rá, vagy a képernyő jobb felső részében található kereső rovatba írd be a gép megnevezését, majd nyomj Entert. Ekkor feljön a készülék adatlapja.

2. A készülék adatlapján megtalálod a termékleírást, a bérlés és a kaució összegét, valamint itt tudod a foglalásodat elindítani. Válaszd ki a kezdő dátumot, amikor elviszed tőlünk a gépet, majd kattints arra a dátumra, amikor vissza fogod hozni hozzánk. Ekkor a rendszer kiírja a foglaláshoz szükséges pénzösszeget. A foglalás véglegesítéséhez kattints a “Foglalás” gombra.

3. A foglalásod most a kosárba került. Kattints a képernyő jobb felső sarkában látható kosár ikonra. Itt láthatod a foglalásod részleteit. Amennyiben minden megfelelő, görgess le és nyomd meg a “Tovább a pénztárhoz” gombot.

FIGYELEM! Gépeinket jelenleg csak személyes átvétellel tudod kibérelni!

4. A Pénztár felületen tudod megadni a foglaláshoz szükséges adataidat. Amennyiben cégre szeretnéd a bérlést, kattints a “Céges számlázás” rublikába. Ha szeretnéd, egyidejűleg ügyfélfiókot is létre tudsz hozni a “Fiók létrehozása?” rovatba kattintással.

5. Adataid megadása után már csak el kell fogadnod az ÁSZF-et: klikkelj a képernyő jobb alsó sarkában lévő rublikába. Végül pedig nyomd meg a “Foglalás” gombot! Voilá: készen is vagy!

6. A sikeres foglalásodról egy visszaigazoló képernyőt és a megadott e-mail címedre egy e-mailt fogsz kapni, amelyben tájékoztatunk, hogy a foglalásod visszaigazolásra vár.

7. Kollégáink ellenőrzik az általad lefoglalt készüléket és az időpontot is. Amennyiben nem merül fel semmilyen akadálya, visszaigazolják a foglalásodat egy e-maillel. Ha mégsem tudjuk a kölcsönzési igényedet jóváhagyni, kollégáink telefonon fognak megkeresni és egyeztetni veled.

8. Megkérünk, mielőtt jönnél a készülékért, szíveskedj telefonon egyeztetni velünk az átvétel időpontjáról.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy technikai okok miatt a kauciót egyelőre csak készpénzben tudod fizetni!

Ha a bérléssel, vagy a készülékekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed merül fel, hívj minket bátran!

Shopping Cart